Több mint 500 fő volt a BMSZA majálisán!

Pécsett, a Mandulásban egész napos családi napot tartott a BMSZA május elsején. A 13 baranyai szakszervezet tömörítő szakszervezeti akcióegység rendezvényén több mint 500 fő vett részt. Volt sör-virsli, fagyi, pörkölt, szkander, zsákban futás, kötélhúzás, tánc, ugráló trambulin, lovaglás, állatsimogatás, csoki, rágó, nyalóka és játékok kicsiknek-nagyoknak – de legfőképpen remek hangulat.

A kicsik a lufitaposásban, tojásfutásban, kötélhúzásban, zsákban futásban, rajzversenyen jeleskedhettek – és a felnőttek is, legalábbis sok számot ők is kipróbálhattak, megspékelve egy főző és egy sörivóversennyel. Utóbbi habba és nevetésbe fulladt, előbbit a szigorú zsűri megfontolt döntése alapján a Vasasi Meredek Dőlésű Bányászszakszervezet csapata nyerte.

A rajzversenyen megtudhatták a szülők, hogy milyennek látják-gondolják őket a gyermekeik a munkahelyükön, hiszen a rajzverseny témája „anyu, apu ezt csinálja a munkahelyén” volt.

A szakszervezeti akcióegység sajtódíjat alapított, amelyet első alkalommal, Barabás Béla a PécsiStop újságírója vehetett át a korrekt, tényszerű, tárgyilagos tudósításokért a helyszínen. Ezúton is gratulálunk Barabás Bélának.

2012. május 1.
klikkelj a képre az album megtekintéséért
2012. május 1. rajzverseny

További képek a BMSZA életéből.

A Baranya Megyei Szakszervezetek Akcióegységének tagjai (akik összehozták ezt a remek napot):

RSZV Dél- Nyugat Magyarországi Rendőr Szakszervezet (Védegylet)
Elcoteq Vasas Szakszervezet
Európai Dolgozók Szakszervezete
Független Demokratikus Szakszervezet PK. Zrt.
Független Rendőr Szakszervezet Baranya Megyei Szervezetei
Hauni Hungária Kft. Vasas Alapszervezet
Húsipari Dolgozók Szakszervezetének Pécsi Alapszervezete
Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Pécsi Szervezete
Szociális Területen Dolgozók Szakszervezete
Szakszervezetek Együttműködési Fóruma Baranya Megyei Szervezete
Vasas Szakszervezet Dél-Dunántúli Regionális Képviselete

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .