Adni jó! Angyalok vártak Magyarmecskén.

angyalokMíg a nagyobb diákokat láthatjuk, hogy kiállnak a saját érdekeikért szóval, tettel, cselekedettel addig a kisebbek megsegítésére a szakszervezetek fogtak össze Baranyában. A Baranya Megyei Szakszervezetek Akciószövetsége (BMSZA) idén is, akárcsak a tavaly, a legkisebbek a legelesettebbek megsegítése összefogott és adományt gyűjtött. De nem akárhogyan! Az adománygyűjtés egy olyan módját választotta, amely a legrászorultabb felnőttek megsegítésével valósult meg. Nevezetesen egy tál meleg étellel vendégelte meg a pécsi hajléktalanokat és rászorulókat, melynek kapcsán adományokat gyűjtött. Nem egyszerűen odaálltunk egy áruház bejáratához és vártuk, hogy a jóérzésű emberek adjanak valamit (akik ezt teszik, azokat nagyon becsüljük és támogatjuk) hanem időt, pénzt, fáradtságot nem kínélve egyszerre két rászoruló rétegnek próbáltunk segítettünk. A kisgyermekeknek és a hajléktalanoknak. Az idei ételosztás és adománygyűjtési akciónkat ezúttal a SZOLIDARÍTÁS mozgalom is támogatta.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Az összegyűlt adományokat, melyekért ezúton is köszönetet mondunk minden adományozónak, átadtuk a címzetteknek, a Magyarmecskei Óvoda és Általános Iskola tanulóinak. A megajándékozottak egy nagyon szép karácsonyi műsorral köszönték meg az ajándékokat, melyben nem csak a gyermekek léptek fel de a tanárok és a szülők is. A műsor végén az igazgatónő megköszönte a gyerekek és szülők nevében a sok ajándékot. Nagyon megható volt a viharos taps, ami önkéntelenül tört ki a gyerekekből, a szülőkből és a tanárokból. Percekig tapsolták az adományozókat. Egy élmény volt ott lenni!!! A végkövetkeztetés ismét, akárcsak a tavaly, amikor az adományokat a pécsi Török István utcai általános és szakiskola kapta, ugyanaz ADNI JÓ!

Kapcsolódó cikk:  Teherautónyi adományt vittek a szegény gyerekeknek -Pécsi Stop

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .